Tidligere Lewis Hamilton-træner er enig med Angela Cullen om Mercedes-stjernen

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Lewis Hamiltons tidligere træner har erklæret sig enig med Angela Cullen i rosen af den britisk racerkører.

Antti Vierula har tidligere været træner for Lewis Hamilton, og han er enig med Angella Cullen i den ros, hun har givet den britiske racerkører.

Tidligere var Vierula ansat som træner for Hamilton på fuldtid. De arbejdede sammen hos McLaren i 2011, hvor han tog over fra Clayton Green.

I stedet for at flytte med Hamilton, da han i 2012 accepterede et tilbud om at skifte fra McLaren til Mercedes, valgte Vierula at blive. Herefter gik der fire år, før Hamilton mødte Cullen, da de begyndte at arbejde sammen i 2016.

Selvom de kun arbejdede sammen i et enkelt år, havde Vierula mange rosende ord til den britiske racerkører. Blandt andet har han forklaret, at han var i stand til ‘at få det bedste ud af alle’.

I dag arbejder Vierula sammen med Valtteri Bottas, som tidligere var holdkammerater med Hamilton. Han har også afsløret, at briten var behagelig at arbejde sammen med, og at han støttede sine ingeniører.

“Jeg kunne godt lide at arbejde med Lewis. Det var en glæde. Han er en passioneret fyr på banen. Jeg nød at arbejde med ham,” sagde han til Grosvenor Sport.

“Han var genial til at få alt ud af bilen og ingeniørerne. Han presser folk for at få det bedste ud af alle.”

“Han ville arbejde hårdt på at få svar fra ingeniører og gav sin mening til kende om, hvad han synes er rigtigt. Han havde en strålende vilje til at forbedre sig.”

Udtalelserne fra Vierula kommer kun få uger efter, at Cullen også roste den britiske racerkører. Det gjorde hun i forbindelse med, at hendes samarbejde med Hamilton blev stoppet tidligere på sæsonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024