Tidligere NFL-stjerne Alex Collins er død

Foto: Shutterstock

Den tidligere Seattle Seahawks- og Baltimore Ravens-spiller Alex Collins har mistet livet i en alder af 28 år.

NFL-miljøet er blevet ramt af en tragisk nyhed, som har fået både hold og spillere til at reagere på de sociale medier.

Dette skyldes, at den tidligere Seattle Seahawks- og Baltimore Ravens-spiller Alex Collins har mistet livet i en alder af kun 28 år.

Ifølge New York Post har han mistet livet, efter at have været en del af et voldsomt trafikuheld. Det amerikanske medie skriver, at han blev ramt af en bil, da han kørte en tur på sin motorcykel.

Ulykken indtraf ved en afkørsel til en motorvej, hvor en bilist skulle køre af. Desværre overså bilisten den tidligere NFL-spiller. Det medførte, at bilisten kørte direkte ind i ham.

Alex Collins blev erklæret død på stedet, meddeler politiet. Det er også blevet meddelt, at de har åbnet en efterforskning af ulykken, for at lære mere om de nærmere omstændigheder.

I hans karriere i NFL nåede Alex Collins at spille for både Seattle Seahawks- og Baltimore Ravens. Begge klubber har delt opslag på de sociale medier, efter at have hørt om hans alt for tidlige død.

“Det er med tunge hjerter, at vi sørger over Alex Collins’ død,” skriver Ravens, og fortsætter:

“Han var altid hurtig til at hilse på folk med et smil. Han var en oprigtigt venlig person, der havde en speciel glæde med sig, hvor end han var.”

“Må Alex altid blive husket for det lys og den kærlighed, han bragte til så mange mennesker.”

Også Seahawks har delt et opslag om Alex Collins, der nåede at have fem sæsoner i NFL. De har dog fattet sig mere i korthed, end det er tilfældet for Ravens.

“Hjerteskærende. Vores tanker er med Collins’ familie,” skriver Seahawks.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024