Tidligere NFL-stjerne sættes i forbindelse med drabet på sin mor

Foto: Shutterstock

En tidligere NFL-spiller er blevet sat i forbindelse med drabet på sin egen mor.

Liget af Myrtle Jean Simmons-Brown dukkede op den 16. september. Her blev hun fundet nær en å bag hendes hjem i Maywood, der er en forstad til Chicago.

Hidtil har der være stor mystik omkring sagen, og ingen har været anholdt. Men det er der nu blevet lavet om på.

Ifølge NBC News er Myrtles egen søn blevet anholdt og sigtet for drabet på sin mor. Og det er ikke en helt ukendt mand, der er tale om. Der er nemlig tale om den tidligere NFL-spiller Sergio Brown.

I sin aktive karriere i NFL nåede Brown at spille for både New England Patriot, Indianapolis Colts og Jacksonville Jaguars.

Brown havde været forsvundet i næsten en måned, efter liget af hans mor blev fundet. Nu er han dog blevet anholdt af politiet i San Diego, efter en arrestordre i forbindelse med mordet blev udstedt.

Politiet har bekræftet, at det formodes, at moren er blevet dræbt. Da hun blev fundet, var der nemlig tydelige skader efter et overfald.

Den 35-årige tidligere NFL-spiller blev anholdt af politiet, da han rejste ind i USA fra Mexico. Ifølge advokat Christian Conway, der er nær ven af familien, har familien ikke været i kontakt med Brown.

Sagen har generelt været omgærdet af en del mystik, hvilket Brown også har været en del af. I sidste måned blev der delt videoer fra Mexico, hvori Brown ifølge TMZ skulle have kaldt nyheden om morens død for ‘fake news’.

Derudover hævder han i videoerne, at hans mor ikke er død, men derimod blot er på ferie i Mexico. Nu har sagen taget en markant drejning, da han er anklaget for mordet på sin mor.

I sidste uge delte familien en meddelelse, hvori de hyldede og tog afsked med Myrtle Jean Simmons-Brown:

“Myrtle var en smuk, kærlig og inspirerende sjæl, der fik alle omkring hende til at føle, at de betød noget. Med hendes smittende smil og personlighed har vores tab af Myrtle efterladt et ubeskriveligt tomrum. Ikke kun i vores liv, men i vores samfund,” skriver familien ifølge B.T.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024