Tidligere NFL-stjerne Sean Dawkins er død

Foto: Shutterstock

Den tidligere NFL-stjerne Sean Dawkins har mistet livet i en alt for tidlig alder.

Sean Dawkins, der blev kendt for sin tid i NFL, er gået bort. Den amerikanske tidligere NFL-stjerne har mistet livet i en alt for tidlig alder. Han blev kun 52 år gammel.

Dette er blevet bekræftet af Jim Irsay, der ejer NFL-klubben Indianapolis Colts, hvor Dawkins spillede i flere år. Bekræftelsen er blevet delt på det sociale medie X, som før hed Twitter.

“Hvis i fred, Sean Dawkins. Jeg er i chok og sorg. Mine tanker og kondolencer går til Seans familie,” skriver han ifølge B.T.

Sean Dawkins tilbragte en del af sin karriere hos Colts, hvor han spillede fra 1993 til 1997.

Herfra gik turen videre til flere andre hold i NFL. Blandt andet havde han perioder i både New Orleans Saints, Seattle Seahawks og Jacksonville Jaguars.

Derudover nåede han også at spille for holdet Minnesota Vikings, hvor han spillede frem til 2002, hvor han indstillede sin karriere som NFL-spiller.

New York Post skriver, at der endnu ikke er blevet meldt noget ud om, hvad hans dødsårsag er. Flere andre sportsstjerner har delt opslag på de sociale medier for at minde den afdøde Sean Dawkins.

Dette gør sig blandt andet gældende for hans tidligere holdkammerat Derwin Gray. Han har delt et opslag på X, hvor han hylder den tidligere NFL-stjerne.

“Endnu en af mine holdkammerater, Sean Dawkins, er gået bort i en alder af 52 år. Han var elegant, sådan en vidunderlig spiller. En hård dag,” skriver han ifølge B.T.

Efter sin karriere i NFL, havde Sean Dawkins flere forskellige jobs. Blandt andet forsøgte han sig som både ejendomsmægler og politimand.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024