Tidligere UFC-stjerne uigenkendelig efter voldsomt vægttab

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Den tidligere UFC-stjerne Alistair Overeem har tabt sig rigtig meget, og derfor er han blevet næsten uigenkendelig.

Hvis man støder på Alistair Overeem i dag, er det svært at benægte, at han ikke ligner sig selv. Tværtimod ligner han en helt ny mand.

Da han var på sit højeste i karrieren, var Overeem en af de største og stærkeste kæmpere i UFC. Sådan forholder det sig ikke i dag, da han har gennemgået et stort vægttab.

Desværre har Overeem fået ødelagt en stor del af sin karriere, fordi han er blevet taget i dopingtest. Derfor har han også tilbragt en del tid på sidelinjen, hvor han ikke har haft mulighed for at kæmpe.

På nuværende tidspunkt er den tidligere UFC-stjerne også udelukket fra kampsport. I denne omgang er det dog ikke hos UFC, at han har fået bragt sig selv i problemer.

Derimod er han blevet udelukket i 12 måneder fra kickboxing-organisationen GLORY. Det skyldes, at han blev testet positiv for et ulovligt stof i forbindelse med en kamp mod legenden Badr Hadi.

For nylig viste Overeem sig i offentligheden, hvilket har fået mange fans til at undre sig. Den hollandske tidligere UFC-kæmper har nemlig tabt sig rigtig meget, og ser selt ikke ud, som han gjorde som kæmper i UFC.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024