Tidligere verdensetter annoncerer comeback til tennis under seks måneder efter fødsel

Foto: Robert Prange/Getty Images

Det er mindre end seks måneder siden, at hun fødte sit første barn. Nu vender hun tilbage til tennisbanen.

Mindre end seks måneder efter fødslen, er Naomi Osaka klar til at vende tilbage til tennisbanen på Brisbane International. Denne sommer kunne hun afsløre, at hun havde født sit første barn, som hun har sammen med rapperen Cordae.

Hun har naturligvis ikke været i aktion siden sin fødsel, men nu varer det ikke længe, inden hun vender tilbage.

“Jeg er virkelig spændt på at komme tilbage på banen og konkurrere,” sagde den 26-årige Osaka til ESPN.

“Jeg elsker altid at starte min sæson i Brisbane og kan ikke vente med at vende tilbage. Brisbane International er sådan en fantastisk turnering og vil gøre mig klar til et strålende comeback denne sommer.”

Brisbane bliver af mange brugt som en opvarmningsturnering forud for Australian Open. Den australske turnering bliver afviklet mellem den 31. december og 7. januar.

Osaka har indtil videre vundet fire Grand Slam-titler i sin karriere, hvoraf to af dem er vundet ved Australian Open. Derfor er det naturligvis også planen, at hun skal deltage i den famøse turnering næste år.

“Det er helt sikkert langt flere turneringer, end jeg plejede at spille. Så det tror jeg, at nogle mennesker vil være glade for,” sagde hun.

Osaka forklarede også, at hun ikke ved, hvad hun skal forvente sig af sit comeback. Hun planlægger dog, at det skal være et succesfuldt år.

“Jeg indså, at jeg ikke ved, hvordan begyndelsen af året kommer til at gå for mig. Jeg kender ikke niveauet, og jeg tror, jeg skal komme roligt ind i det. Så i det mindste vil jeg indstille mig på en meget god afslutning på året,” sagde hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024