Tiger Woods fik en skidt start på The Masters

Foto: Michael Owens/Getty Images

Tiger Woods har ikke fået den start på dette års The Masters, som han havde håbet på at få.

Spillet på Augusta National har ikke helt fungeret for Tiger Woods, der ikke blot var hæmmet af skaderne i sit ene ben, men også af, at hans putting ikke var på niveau.

Woods, der svingede jævnt og hurtigt, var to over par efter de forreste ni huller, og på trods af et lille håb ved hul 15 og 16, endte han sin runde med to over par.

Den 15-dobbelte major-vinder, der så ud til at kæmpe med varmen, havde heller ikke heldet på sin side, da et uheldigt spring sendte bolden i bunkeren på 11. hul, der førte til, at han gik op til tre over par.

På hul 15 så det ud til, at tingene begyndte at gå hans vej, da han lavede sin første birdie, hvorefter han var to over par. Det hele begyndte for alvor at se bedre ud, da han gjorde det samme på næste hul.

Han kunne dog ikke holde gang i sit høje niveau, og på 18. hul fik han problemer med sine skader, da han endte ved siden af en bunker, der krævede, at hans ene ben skulle placeres i sandet.

Da han slog, virkede det til, at han nærmest fik strøm, hvorefter han begyndte at hoppe på venstre fod, mens han holdt om sin højre fod.

Herefter skulle han forsøge at sende bolden i hul til en par, men han sendte bolden forbi hullet, og derfor rundede han runden af med en bogey, der bragte ham op til to over par.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024