Tiger Woods’ golfbold fra 1997 sælges for en formue

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Vil du have fingrene i en golfbold, som Tiger Woods spillede med, da han vandt The Masters i 1997, skal du betale dyrt.

En golfbold, som Tiger Woods gav til en ung fan under sin sidste runde, da han vandt The Masters i 1994, er blevet solgt for 64.124 dollar (ca. 437.000 kr.), melder auktionshuset Golden Age Auctions ifølge Reuters.

Woods lavede en bogey på 5. hul, hvorefter han gav bolden til en 9-årig dreng ved navn Julian Nexsen.

Buddene på Titleist-bolden, der har ‘Tiger’ stemplet på den’, startede ved blot 500 dollar, da Nexsen satte den på auktion den 27. marts.

Woods, der dengang var 21 år, vandt den første af i alt 15 major-titler på imponerende vis ved The Masters i 1997. Her vandt han nemlig med hele 12 salg ned til nr. 2. Derudover blev han også den yngste spiller, der har vundet på Augusta National.

“Medmindre Tiger selv eller hans caddie Fluff med vilje har gemt en bold fra denne historiske slutrunde (hvilket vi tvivler på), kan dette være den eneste bekræftede golfbold fra sidste runde af Tiger Woods’ første store major-sejr,” sagde Golden Age Auctions.

Ifølge auktionshuset var der ‘snesevis af mennesker’, der vidner til, at Woods gav bolden til Nexsen for 26 år siden. Det stod også i avisen Washington Times dagen efter.

Nexsen har underskrevet et dokument, der bekræfter golfboldens ægthed og historien om hans interaktion med Woods på sidste runde af den kende turnering.

Der er tidligere blev solgt golfbolfe, der har været i Woods’ ejerskab, for enorme beløb. Det skete blandt andet i november sidste år, hvor en signeret golfbold blev solgt for et rekordhøjt beløb.

Intet mindre end 186.000 dollar (ca. 1,3 millioner kroner) endte køberen med at betale. Den solgte bold bruge Woods, da han lavede en hole-in-one i sin professionel debut i 1996.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024