To tennisstjerner kan vinde deres første Grand Slam-turnering næste år

Foto: Clive Mason/Getty Images

Grand Slam-titlerne har i mange år tilhørt ‘The Big Three’, men det kan ændre sig næste år.

Flere spillere har potentiale til at vinde deres første Grand Slam-titel næste år. En af dem, der potentielt kan skrive en sådan titel på CV’et, er Nick Kyrgios.

Han har tidligere været i finalen i Wimbledon, hvor det dog ikke blev til en sejr. Desuden har han også spillet sig i en finale i US Open, hvorfor det ikke kan udelukkes, at han næste år kan gå hele vejen.

Årets første Grand Slam-turnering spilles i hans hjemland, hvorfor han sandsynligvis kan se frem til massiv støtte fra tilskuerpladserne. Derfor er det også umuligt at udelukke, at han kan vinde turneringen.

Skal det ske, kræver det dog mere end bare held. Den australske stjerne har siddet ude hele denne sæson med en skade. Derfor skal han forsøge at genfinde sin tidligere form, inden det er tid til Australian Open.

Ifølge mediet Tennis Majors er Stefanos Tsitsipas også blandt de spillere, der kan ende med at vinde en Grand Slam-titel næste år. Han har stået i en finale først, hvor han tabte til Novak Djokovic ved French Open.

Egentlig var Tsitsipas i en god position til at løbe med sejren, da han havde vundet de første to sæt. I sidste ende blev Djokovics erfaring for meget, og dermed kunne han vende kampen.

To år senere stod han igen i en stor finale, da han tidligere i år nåede hele vejen til finalen i Australien Open. Desværre for den græske stjerne, havde Djokovic også sikret sig en plads i finalen.

Men efter to nederlag til Djokovic, er Tsitsipas klar til at træde ind i rampelyset. Tennis Majors skriver, at det forventes, at han kommer til at imponere på hardcourt i Melbourne og New York City.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024