Todd Boehly ydmyget af Chelsea-spillere: Fyret medarbejder genansat

Foto: Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images

Chelsea-ejer Todd Boehly har været nødt til at genansætte en medarbejder, der blev fyret for seks måneder siden.

Efter at have været en del af holdet bag truppen på Stamford Bridge i seks år, blev Jose Calvarro fyret i september, da Todd Boehly og co. besluttede sig for at rydde ud efter deres opkøb.

Den spanske fysioterapeut blev fyret sammen med andre dele af lægestaben, herunder både Thierry Laurent og Paco Biosca.

Det medførte, at Calvarro fik et ny job hos italienske Como, hvor Chelsea-legenden Dennis Wise er præsident. Desuden er den tidligere Chelsea-spiller Cesc Fabregas en del af truppen.

Ifølge Daily Star har Blues-spillerne ikke været tilfredse med, at Calvarro er blevet fyret, og flere har tilmed følt, at truppen blev ramt af skader forud for VM.

Da han i dag er under kontrakt med den italienske Serie B-klub, har det ikke været muligt for Chelsea at bringe ham tilbage på fuldtid.

Derimod har de været nødt til at hyre ham som konsulent én dag om ugen, hvorfor han nu arbejder med Chelsea-truppen hver søndag.

“Naturligvis ønsker vi altid at forbedre os, og det er et område, hvor vi sandsynligvis kan forbedre os,” sagde daværende træner Graham Potter i oktober, da det kom frem, at flere dele af lægestaben var blevet fyret.

I sidste ende måtte de dog hente Calvarro retur, selvom det denne gang er blevet i mere begrænset omfang.

At hente ham retur, er blot endnu en pinlig episode for de nye ejere, der har brugt over 600 mio. pund på nye spillere, men alligevel befinder sig i den nederste halvdel af tabellen i Premier League.

Denne uges nederlag til Brentford på hjemmebane, var klubbens femte nederlag i træk, hvilket er den værste stime i 30 år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024