Tommy Fury vs KSI: Kampens resultat ændret efter YouTuber kalder det “røveri”

Foto: Shutterstock

Der var drama efter kampen mellem KSI og Tommy Fury, da kampens resultat blev kaldt for ‘røveri’.

Tommy Fury blev kåret som vinder af kampen mellem ham selv og KSI, da to ud af tre dommere dømte i hans favør. Efterfølgende er der dog blevet lavet om på dette.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det pludselig er KSI, der er blevet kåret som vinder. Derimod er den tredje dommers point blevet talt om, hvorfor Fury nu er blevet tildelt en enstemmig sejr.

Lørdag aften i Manchester blev Fury kåret som vinder af to af de tre dommere. Den tredje dommer mente, at kampen var uafgjort. Faktum var dog, at han ikke havde talt sine point korrekt sammen, og at han faktisk havde tildelt Fury sejren.

PBA, som er en organisation, der fører tilsyn med mange af de såkaldte influencer-boksekampe, har derfor ændret resultatet. Det betyder, at Fury nu kan glæde sig over at være kåret som enstemmig vinder af kampen.

Ændringen kommer sandsynligvis ikke til at falde i god jord hos KSI. Kort tid efter kampen stemplede han nemlig resultatet som ‘et røveri’. Derfor synes han næppe godt om det nye resultat.

Den britiske YouTube-stjerne var rasende over resultatet, hvorfor han straks sagde, at han ville appellere dommen. Men hans protester er tilsyneladende faldet for døve ører.

“Røveri. Det er et røveri. Hvor mange slag ramte han? Og han fik også frataget et point. Du landede ingen slag. Se på dit ansigt, se på dine øjne. Se på dig,” sagde han ifølge Mirror.

“Han er manden, der skulle være professionel bokser, og han vandt på en flertalsafgørelse? Det er skandaløst, mand. Antallet af gange, han slog mig i baghovedet. Så mange gange. Og dommeren har kun frataget ham ét point? Han blev ved med at gøre det igen og igen. Jeg er ked af det, men det er skandaløst. Vi vil appellere, jeg vil appellere. Jeg følte, at jeg vandt det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024