Toto Wolff: Bliver svært at slå Red Bull før 2026

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har udtalt, at det bliver svært at slå Red Bull før 2026-sæsonen.

I 2026 bliver nye tekniske regler indført i Formel 1. Det kan ende med at ryste posen i forhold til, hvilke hold, der klarer sig bedst.

Den seneste omgang af tekniske regler blev indført sidste år. Her var det Red Bull, der havde størst succes med at skabe en konkurrencedygtig bil. Det samme har været tilfældet i denne sæson, hvor de vandt begge mesterskaber.

Mercedes-boss Toto Wolff har rost Red Bull for deres præstationer de seneste to år. Samtidig har han givet dystre udsigter til, hvornår Mercedes igen kan konkurrere med dem.

“Red Bull startede de nye regler i 2022 med en massiv fordel og var i stand til at opretholde den,” sagde Wolff ifølge RacingNews365.

“Man skal have stor respekt for deres præstation fra ingeniørsiden og køreren. At slå dem under de nuværende regler er imod oddsene. Det er klart.”

Mercedes har allerede meldt ud, at de kommer med et helt nyt koncept næste år. Derfor håber de på at kunne komme tættere på Red Bull.

Det kan vise sig at blive svært, men det betyder ikke, at Wolff og co. vil give op. Derimod har han peget på andre hold, som han mener har leveret en inspirerende indsats på det seneste.

“På samme tid har vi set med McLaren, at en opdatering låste op for et sekund i omgangstiden. Eller at AlphaTauri kom stærkt tilbage i slutningen og Aston Martin hen over vinteren (til starten af sæsonen, red.),” sagde han.

“Der er en nøgle til at låse op for markant mere ydeevne. Jeg tror, at vi ser på det på en ærlig måde. Denne bil vil aldrig være god nok til at kæmpe om et mesterskab.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024