Toto Wolff er blokeret på Christian Horners telefon efter ‘besat’ angreb

Foto: Alex Galli/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har hævdet, at han har blokeret Toto Wolff på sin telefon, efter en verbal stikpille fra Mercedes-chefen.

Horner og Wolff er meget intense rivaler, da deres respektive hold har kæmpet om verdensmesterskabet i de seneste år.

Det kulminerede for alvor i slutningen af 2021, hvor en kontroversiel beslutning kostede Lewis Hamilton-mesterskabet. Siden da har de to teamchefer flere gange langet ud efter hinanden i pressen.

Siden sejren i 2021, har Red Bull formået at dominere Formel 1. Det samme kan ikke siges om Mercedes, der har haft svært ved at få tingene til at fungere optimalt.

For nylig blev Horner spurgt om sit forhold til Wolff, da han deltog i et afsnit af podcasten ‘Pardon My Take’. Her lavede han sjov med, at han havde blokeret ham på hans telefon.

“Jeg tror, at han er blokeret på min telefon,” sagde han grinende ifølge Mirror.

“Det er fint. Der er en sund konkurrence, og det er godt at have rivaler i sport. De har vundet meget og er et godt hold. Nu gør vi vores ting, og vi ser ikke tilbage. Vi ser fremad.”

“Det handler ikke om Toto. Det handler om Ferrari og Aston Martin. Og der er ingen tvivl om, at han har sine udfordringer, så jeg vil lave ham fokusere på disse. Det er kedeligt, hvis alle bare elsker hinanden. Du er nødt til at have rivaler, for at fyre op under folk.”

Disse udtalelser er han kommet med, efter Mercedes-chefen har kaldt ham ‘besat’ og ‘spild af tid’ tidligere i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024