Toto Wolff har ændret mening om pension efter strategiændring

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har ændret sin mening om at lade sig pensionere, efter en strategiændring.

Tidligere kunne Mercedes-boss Toto Wolff ikke forestille sig, at han skulle have været chef for Formel 1-teamet efter sin 50-års fødselsdag, men nu forholder det sig helt anderledes.

Havde Wolff holdt sig til sin oprindelige strategi, ville han på dette tidspunkt have solgt sine aktier i Formel 1-teamet Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, men sådan blev det ikke.

Efter at have overvejet det tilbage i 2020, besluttede Wolff at fortsætte sin rejse, og nu har han svært ved at sætte en slutdato på den.

“I 2020 havde jeg et øjebliks reflektion,” sagde han til Motorsport.com.

“Min plan var på en måde at slutte som 49-årig. Den idé, jeg havde før, var at lave noget andet. Jeg ville ikke have forestillet mig som teamchef længere, end til jeg var 50 år.”

“Men noget i mig har ændret sig. Tidligere var hvert af mine projekter baseret på en klar strategi: Køb aktier i en virksomhed, udvikle den og sælg så aktierne, og det var planen, da mit eventyr i Formel 1 begyndte. Men i 2020 kom jeg til den konklusion, at jeg for første gang i mit liv ville blive, hvor jeg var, og jeg ændrede strategien.”

“I 2013 skrev jeg under på en treårig kontrakt, og det var en meget god periode, så jeg forlængere med yderligere tre år og derefter yderligere tre år. I 2020 skulle jeg beslutte, hvad jeg ville gøre: fortsætte på ubestemt tid eller stoppe. Og jeg valgte den første mulighed.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024