Toto Wolff sender advarsel til Lewis Hamilton

Foto: Robert Cianflone/Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har gjort det klart for Lewis Hamilton, at de opgraderinger, der er på vej til hans bil, ikke vil betyde øjeblikkelig succes.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mercedes ikke har fået den start på 2023-sæsonen, som de havde håbet på, da både Lewis Hamilton og George Russell har svært ved at følge med de to Red Bull-biler.

Og Aserbajdsjans Grand Prix viste sig igen at byde på udfordringer for Wolff og co., hvilket medførte, at Hamilton måtte nøjes med en 6. plads i løbet. Hans holdkammerat endte to pladser bag ham.

Formel 1-feltet er nu på vej til USA, da der i denne weekend skal køres Miamis Grand Prix, inden de vender tilbage til Europa, for at køre i Imola fra den 19.-21. maj.

Og ifølge det britiske medie Mirror har Wolff et mål om at have klare forbedringer med til San Marino. Dette er noget, som Hamilton ser frem til, hvilket han indrømmede i Baku.

“Jeg tror, at vi vidste fra start, at der ville gå en del løb, inden vi fik denne opdatering. Så det handler bare om at tælle dagene og ugerne,” sagde han.

Nu har Wolff understreget, at der er opgraderinger på vej, men at det ikke vil være nok til pludselig at køre lige op med Red Bull.

“Målet er Imola, men jeg er nødt til at håndtere alles forventninger. Vi taler så meget om opdateringen, men vi kommer ikke til at vise den på banen og køre lige op med Red Bull.” sagde han til Independent.

Det betyder naturligvis, at der ikke er opdateringer på Mercedes’ Formel 1-bil ved det kommende løb i Miami, hvorfor det forventes, at Hamilton igen kommer til at kæmpe, for at holde fast i både Ferrari og Red Bull.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024