Tottenham afslører nyt førstevalg som træner efter Arne Slot takker nej

Foto: NESimages/Lute Kiers/DeFodi Images via Getty Images

Arne Slot har takket nej til trænerjobbet i Tottenham, hvilket betyder, at de har rettet fokus mod en anden kandidat.

Tottenham overvejer at hente Celtic-træner Ange Postecoglou som ny træner. Han bliver betragtet som en af de primære kandidater, efter Postecoglou har besluttet at blive i Feyenoord.

Den hollandske træner var den primære kandidat i Tottenham, men Feyenoord har formået at overtale ham til at blive i en sæson mere. Det skyldes, at de har kvalificeret sig til Champions League.

Ifølge Independent har der også været stillet spørgsmålstegn ved den nuværende struktur i klubben. Dette skulle skyldes, at de også er på udkig efter en ny fodbolddirektør. Det medførte, at Slot havde svært ved at se sig selv fungere i deres system.

Efter Slot har afvist at skifte til Tottenham, har den engelske klub været nødt til at se sig om efter en andre kandidater.

Dette har fået dem til at kigge i retning af Celtic, da Postecoglou skulle være en af deres primære kandidater. Derudover er der også forlydender om, at de skulle have et godt øje til Sportings Ruben Amorim.

Daniel Levy skulle have et stort ønske om at hente Luis Enrique, men det har vist sig at være svært at gøre. Den spanske træner skulle nemlig have stillet høje krav, da han havde samtale med Chelsea.

Det er fortsat Ryan Mason, der står i spidsen for truppen. Han tog over efter Cristian Stellini, der blev fyret i kølvandet på en massiv afklapsning mod Newcastle.

Stellini var kun i en midlertidig rolle efter fyringen af Antonio Conte tidligere på sæsonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024