Tottenham opgiver jagten på stjernetræner

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Tottenham har besluttet at stoppe deres interesse i Julian Nagelsmann. De vil i stedet sætte jagten ind på en anden kandidat.

Tottenham har på det seneste været på udkig efter en afløser for Antonio Conte. Den italienske træner forlod klubben i slutningen af marts, men en afløser er endnu ikke fundet.

Hans assistent, Cristian Stellini, overtog oprindeligt rollen som træner, men er senere blevet afløst af Ryan Mason.

Nagelsmann har længe været et mål for den engelske klub. Han blev fyret som træner i Bayern München, hvor han er blevet afløst af Thomas Tuchel.

Kilder fortæller nu til mediet 90min, at Tottenham ikke længere ser Nagelsmann som en kandidat, selvom de har haft samtaler med tyskeren.

Tidligere har det været fremme, at Nagelsmann har spillet spørgsmålstegn ved klubbens struktur. Det skete i kølvandet på, at klubbens direktør, Fabio Paratici, trådte tilbage på grund af et globalt fodboldforbud.

Da de ikke længere har interesse i Nagelsmann, vil Tottenham nu rette fokus mod andre kandidater. Det omfatter blandt andet Feyenoords Arne Slot, som bliver set som en seriøs kandidat.

Der har også tidligere været forhandlinger med Luis Enrique, men disse samtaler har ikke først noget med sig.

Bayer Leverkusens Xabi Alonso, Fulhams Marco Silva og Middlesbroughs Michael Carrick bliver også beundret af klubben, mens både Brendan Rodgers og Graham Potter også siges at være med i overvejelserne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024