Trek-Segafredo skifter navn inden Tour de France

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

World Tour-holdet Trek-Segafredo får ny hovedsponsor fra 1. juli. I denne forbindelse får holdet også et nyt navn.

Det store cykelhold, der i dag er kendt under navnet Trek-Segafredo, vil i år deltage i Tour de France under et nyt navn.

Det skyldes, at de har indgået en aftale med en ny sponsor, som kommer til at afløse Sagafredo. Ifølge mediet Het Laatste Nieuws er der blevet indgået en ny aftale med Lidl.

Det betyder, at World Tour-holdet, som blandt andet har Mads Pedersen i folden, vil køre under navnet Lidl-Trek i dette års Tour de France.

Egentlig løber aftalen med Segafredo frem til årets udgang, men til trods for dette, er der blevet indgået en aftale med Lidl som navnesponsor allerede fra den 1. juli.

Ifølge det belgiske medie skulle der være tale om et større sponsorat, der gør, at det amerikanske hold kan se frem til at få øget budgettet betragteligt til den kommende sæson.

Het Laatste Nieuws skriver intet om, hvor lang en aftale, der er blevet indgået mellem Trek og Lidl. Hertil er der heller intet meldt ud om, hvorvidt det er planen, at Segafredo kommer til at fortsætte som sponsor.

Holdet har flere danskere på kontrakt, hvilket ikke blot omfatter Mads Pedersen, der har kontrakt frem til 2025. De har nemlig også Asbjørn Hellemose og Mattias Skjelmose med på holdet.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding fra Trek-Segafredo om det nye sponsorat. Det er derfor ikke blevet officielt bekræftet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024