Trist billede af Daniel Ricciardo viser den brutale virkelighed

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Et trist billede viser, hvordan australske Daniel Ricciardos tilværelse har ændret sig på ganske kort tid.

I denne uge vender Daniel Ricciardo retur til Australien med Formel 1, da det australske grandprix skal afvikles i weekenden.

Her kommer han sandsynligvis til at være den kører, der har den største fanbase på Albert Park. Faktum er dog, at han ikke kommer til at være en del af feltet.

Til trods for, at han ikke er en del af feltet, vil han stadig være til stede, hvorfor han kan overvære McLaren-teamet, der sidste år valgte at fyre ham, for at afløse ham med australske Oscar Piastri.

Den lettere akavede situation, er blevet opsummeret rigtig godt af en række bannere, der er blevet placeret langs banen i Melbourne.

Et billede, der er blevet taget af en Formel 1-fan, viser på perfekt vis, hvorfor det er så trist en situation for den 33-årige Ricciardo, men også for McLaren, der har været den største skuffelse i 2023-sæsonen.

Foto: Reddit

Billedet, der er blevet taget fra en lettere uretfærdig vinkel, viser et banner med Ricciardos ansigt, der kigger ned mod et telt med McLaren-logo.

Det vidner om, at der kan ske rigtig meget på blot 12 måneder, hvilket den australske racerkører bestemt har fået lov til at opleve på egen krop.

McLaren gør desuden, hvad de kan for at tage afstand til Ricciardo, da der er mange fans, der er bitre over, at de fyrede ham på så brutal vis, for derefter at afløse ham med Piastri.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024