Tsitsipas taget på fersk gerning: Brugte ChatGPT til besked til Djokovic

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas er blevet afsløret i at have brugt chatrobotten GhatGPT til at skrive sin lykønskning til Novak Djokovic.

Efter at have vundet French Open-finalen, kunne Novak Djokovic glæde sig over at have vundet sin Grand Slam-titel nummer 23. Det gjorde ham til den mandlige tennisspiller, der har vundet flest Grand Slam-titler.

I finalen vandt han over norske Casper Ruud i tre sæt. Efterfølgende er det naturligvis væltet ind med lykønskninger fra nær og fjern.

Derudover har det også sat skub i debatten om, hvem der er den bedste af de ‘The Big Three’. Djokovic kan nemlig bryste sig af at have flere Grand Slam-titler end både Rafael Nadal og Roger Federer.

Denne debat deltog Stefanos Tsitsipas ikke i, men han besluttede at sende en lykønskning til den serbiske stjerne. Netop hans besked, er dog endt med at få mere opmærksomhed, end mange andre.

“Novak Djokovic, du har rørt hjerter med din urokkelige ånd og stærke beslutsomhed,” skrev Tsitsipas på Twitter.

“Din evne til at komme tilbage fra udfordringer er blevet et symbol på håb for fans over hele verden. Tak for at have vist os, at med hårdt arbejde og passion kan drømme blive til virkelighed.”

Det var en rørende besked fra den græske stjerne, der blev sendt ud af French Open af Carlos Alcaraz i kvartfinalen.

Men efterfølgende har en Twitter-bruger ved navn @ItzzZain10 afsløret, at Tsitsipas har fået hjælp af kunstig intelligens.

Hans besked til Djokovic, er nemlig en eksakt kopi af en lykønskning, der er genereret af chatrobotten. Det viser, at selv superstjerner har valgt at tage den kunstige intelligens til sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024