Tyreek Hill kan slå vild NFL-rekord

Foto: Wikimedia

NFL-stjernen Tyreek Hill har talt åbent om sit ønske om at slå rekorden, og nu begynder han at nærme sig.

Forud for starten på denne NFL-sæson, udtalte Miami Dolphins-stjernen Tyreek Hill sig åbent om sit mål. Han har et stort ønske om at blive den første wide-receiver i NFL’s historie til at nå mere end 2.000 yards på en enkelt sæson.

Ikke nok med, at han har farten til rent faktisk at opnå dette, så kan det ske i god tid. Hvis han fortsætter sin nuværende stime, vil han kunne nå sit mål med en eller to kampe i baglommen.

Ifølge Michael David Smith fra Pro Football Talk er Tyreek Hill godt på vej til at sætte en ny rekord i NFL. Dermed vil han overtage rekorden fra Calvin Johnson, som har været indehaver af den siden 2012.

Han kommer dog ikke blot til at tage rekorden i denne sæson. Der er også en god chance for, at han kommer til at nå mere end 2.000 yards. Og det betyder, at Tyreek Hill efter alt at dømme er godt på vej mod sit store mål.

“Hill har 814 modtagende yards i seks kampe. Det er den bedste start på en sæson nogensinde. Det sætter ham op til at nå 2.306 yards i en sæson på 17 kampe. NFL-rekorden for modtagende yards i en sæson er 1.964 yards af Calvin Johnson sat i 2012. Hill er på vej til at slå den rekord i den 15. kamp i denne sæson,” skrev Smith til Pro Football Talk onsdag.

Hill var også tæt på at nå sit mål i den seneste sæson. Her manglede han kun 290 yards, for at nå målet om at krydse 2.000 yards.

Såfremt både han og quarterbacken Tua Tagovailoa kan holde sig fri for skader resten af sæsonen, er det meget sandsynligt, at Hill ender med at slå rekorden. Og ligeledes også, at han ender med at krydse 2.000 yards.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024