Tyreek Hill sender brutal advarsel til Kansas City Chiefs

Foto: Michael Owens/Getty Images

NFL-superstjernen Tyreek Hill skal snart møde sit tidligere hold, efter at være blevet byttet væk fra Kansas City Chiefs.

Den tidligere Kansas City Chiefs-superstjerne Tyreek Hill har lovet at blive holdets ‘værste fjende’, når han sammen med sit nye hold, Miami Dolphins, møder dem i den kommende sæson.

The Dolphins skal møde Chiefs på Kansas Citys Arrowhead Stadium på et tidspunkt i løbet af den kommende sæson, hvilket bliver første gang, at de to hold mødes efter byttehandlen.

Hill blev overraskende byttet væk fra Chiefs, da han kun havde et år tilbage af sin kontrakt med holdet, og han ønskede at sikre sig en lukrativ ny kontrakt – hvilket mange mente, at han havde fortjent.

Men da Chiefs allerede har givet quarterback Patrick Mahomes en stor aftale, samt at have stjerner som Chris Jones, Travis Kelce, Frank Clark og Orlando Brown på dyre kontrakt, var der ikke plads til en ny kontrakt til Hill.

Hill endte i stedet med at blive byttet til Miami Dolphins, hvor han hurtigt blev låst fast med en fireårig kontrakt, der har en værdi på 160 millioner dollar, hvilket gør ham til den bedst betale wide receiver i NFL’s historie.

Og selvom Hill var glad for at se Chiefs vinde det hele denne sidste sæson, har han givet deres fans et løfte forud for deres kamp.

“Chiefs Kingdom – når Miami Dolphins kommer til Arrowhead Stadium i år, gæt hvad vi så gør?” sagde han til sin tidligere holdkammerater Gehrig Dieter og Anthony Sherman på FanNation.

“Jeg hader at sige det, mand. Jeg hader at vise fredstegnet til jer. Jeg hader at gøre det! Men gæt hvad? Jeg vil være jer alles værste fjende den dag. Jeg kommer til at være jer alles værste fjende den dag.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024