Tyson Fury forsøgte at intimidere Oleksandr Usyk – så tog tingene en uventet drejning

Foto: Chris Hyde/Getty Images

Tyson Fury gjorde sit bedste for at intimidere Oleksandr Usyk på et ophedet pressemøde i London, men det gik ikke som planlagt.

Det er endelig blevet bekræftet, at Tyson Fury og Oleksandr Usyk tørner sammen om titlen som ubestridt verdensmester. Det kommer til at ske i Riyadh i Saudi-Arabien den 17. februar.

Det er første gang siden Lennox Lewis, at boksning kommer til at have en ubestridt sværvægtsmester. Hvem det bliver, får vi svaret på i februar, når de to kamphaner mødes i Kingdom Arena.

Fury var senest i aktion mod Francis Ngannou i sidste måned, hvor han må overraskende vis blev slået i gulvet. Usyk delte derimod senest ringen med Daniel Dubois, som han vandt over, men dog på kontroversiel vis.

Usyk måtte acceptere, at Fury brugte det meste af pressemødet på at sende fornærmelser i hans retning. Alligevel virkede det ikke til, at det var noget, der gik ham på. I videoen herover kan du se, hvordan Fury reagerede, da Usyks promoter Alex Krassyuk langede ud efter ham.

Kort tid efter torsdagens pressemøde blev Usyk spurgt, om han lod sig påvirke af de ting, som Fury sagde.

“Nej. For mig at se, så taler han meget. Som et talende hoved. Bla bla bla bla bla. Manden opfører sig sådan, når han er bange og ikke føler sig komfortabel,” sagde han.

Fury havde derimod travlt med at sende endnu flere fornærmelser i retning af hans kommende modstander.

“Selv hvis han havde et baseballbat i den ene hånd og en kødkniv i den anden, ville han ikke kunne gøre mig noget,” sagde han.

“Du siger en million ting og taler en masse l**t. Den bedste mand vil vinde. Hvis han slår mig, giver jeg han hånden. Hvis jeg vinder, håber jeg, han giver mig hånden.”

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023