Tyson Fury sætter dato på den længe ventede kamp mod Oleksandr Usyk

Foto: Chris Hyde/Getty Images

Tyson Fury har endelig sat en dato på den længe ventede kamp mod ukrainske Oleksandr Usyk.

Hvis der er én kamp, som rigtig mange boksefans har set frem til, er det kampen mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk.

Den har været længe undervejs, men tidligere på måneden blev det bekræftet, at de havde underskrevet en kontrakt. Det betyder, at der sandsynligvis vil blive fundet den første ubestridte sværvægtsmester siden Lennox Lewis senere på året.

Inden han kan træde ind i ringen med Usyk, har Fury dog en kamp mod tidligere UFC-mester Francis Ngannou. Kampen bliver afviklet i denne weekend, hvor Fury naturligvis er den klare favorit.

Tidligere har der været forlydender om, at kampen mellem Usyk og Fury vil blive afviklet den 23. december. Hidtil har intet dog været bekræftet, men nu er vi kommet et skridt tættere.

I et interview med Sky Sports forud for sin kamp mod Ngannou, har Fury udtalt sig om Usyk-kampen. Her sagde han, at det er planen, at kampen kommer til at finde sted til december.

“Usyk er en pølse. Jeg forventer, at den finder sted i december. Det er hvad jeg har fået at vide, så jeg har ingen grund til ikke at tro på det,” sagde han.

“Usyk skal kæmpe mod mig i december. Han har ikke noget valg. Han har underskrevet en kontrakt, så hvis han ikke gør det, har han misligholdt kontrakten, og han bliver sagsøgt. Derfor har han ikke rigtig noget valg.”

Når Fury i denne weekend kæmper mod Ngannou, vil det være hans første kamp i år. Inden da var han i aktion i december 2022, hvor han vandt over Derek Chisora i en meget ensidig kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024