‘Uacceptabel’ fordel til Max Verstappen: Nu taler Sergio Perez ud

Foto: Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Sergio Perez er ikke i tvivl om, hvorfor han ikke er i front i kampen om verdensmesterskabet på nuværende tidspunkt.

Sergio Perez mener, at hans ‘uacceptable’ problemer med sin bil i Australien, der er årsagen til, at han ikke ligger i front i den samlede stilling på nuværende tidspunkt.

Den mexicanske kører har fået en god start på denne sæson i F1, da han har vundet lige så mange løb, som holdkammeraten Max Verstappen.

De har begge vundet to ud af fire løb, hvilket betyder, at Red Bull har vundet alle fire løb i denne sæson.

I tre af løbene sad Red Bull endda på både første- og andenpladsen, men det skete ikke i Australien, hvor Perez måtte nøjes med en femteplads, fordi han havde mekaniske problemer under kvalifikationen.

Efterfølgende har Sergio Perez udtalt, at det ikke er acceptabelt, at han bliver ramt af sådanne problemer.

“Det var et virkelig slemt. En meget dårlig weekend. Hvad der skete i lørdags, er fuldstændig uacceptabelt. Vi er nødt til at komme til bunds i det, da jeg følte, at vi havde en god weekend op til lørdag,” sagde han efter løbet.

“Vi arbejdede så hårdt på at forberede os til løbet, og det satte os helt tilbage. Vi mistede al selvtilliden. Og så mener jeg, at vi kunne have kæmpet om sejren i dag, men at slutte som nr. 5 er begrænsning af skaden.”

Han fik dog kompenseret for sin 5. plads i weekenden, hvor han dominerede i Aserbajdsjan. Her vandt han både sprintløbet og det primære løb om søndagen. Han er dog sikker på, at han havde været helt i front, hvis ikke det havde været for de mekaniske problemer.

“Jeg tror, at uden alle de problemer, vi havde i kvalifikationen i Melbourne, så havde vi ført mesterskabet,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024