Uenighed mellem Max Verstappen og Lewis Hamilton: ‘Keder du dig, Max?’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Det er ikke første gang, at Lewis Hamilton og Max Verstappen er uenige – og nok heller ikke sidste gang.

Max Verstappen har igen givet udtryk for, at han ikke er fan af det nye Sprintformat. Han mener, at det er kedeligt for tilskuerne at skulle overvære. I denne forbindelse påpeger han også, at flere kørere ikke presser på, fordi de ikke vil satse forud for løbet.

“Jeg elsker det. Det er fantastisk! Hvis du vil have min ærlige mening om sprint-weekenden, så er jeg ikke rigtig begejstret for det,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

“Jeg føler bare, at når du har gennemført kvalifikationen, er du lidt ‘lost’. Jeg føler, at vi kun har brug for én kvalifikation i weekenden, hvor du virkelig sætter alt på spil, og det føles fantastisk.”

“Du endte på P1 (i Sprint Shootout, red.), men jeg er sådan: ‘Det er lørdag. Der er alligevel ikke mange point i løbet’.”

Verstappen fortsatte med at rette kritik af formatet, hvilket fik Hamilton at bryde ind. Her sagde han, at det ‘lyder som om, at du keder dig lidt’. Her var Verstappen hurtig til at svare igen, ved at sige, at det fjerner noget af ‘magien’.

“Jeg keder mig ikke. Men hvis jeg var fan, ville jeg bare blive skuffet, fordi du mere eller mindre kender til resultatet,” fortsatte han.

Hamilton gav derimod udtryk for, at han bakker op omkring formatet. Han mener, at det er sundt, at det lægger pres på kørere og hold.

“Det er et lidt andet perspektiv, når du jagter. Så for os er det sjovt,” sagde han.

“Jeg kan godt lide at have den ekstra mulighed for at komme derud og prøve at presse på. Hver en lille smule og lidt mere ud af den pakke, vi har.”

“Kan det blive bedre? Jeg er sikker på, at vi kan lære. Jeg synes, det har været spændende for folk, så jeg kan personligt godt lide sprint-weekenderne. Især en fredag, jeg virkelig godt kan lide, hvor man kun har én træningssession, og så går man direkte ind i kvalifikation.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024