UFC-boss: Mark Zuckerberg og Elon Musk er ‘dødsalvorlige’ om slåskamp i buret

Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images

UFC-præsident Dana White har gjort det klart, at Elon Musk og Mark Zuckerberg er ‘dødsseriøse’ omkring at arrangere et slagsmål.

Potentielt kan en helt vanvittig MMA-kamp være på vej. På det seneste har der nemlig været forlydender om, at Elon Musk og Mark Zuckerberg kan ende i buret.

Nu har det vist sig, at det hele ikke bare er for sjov. Tværtimod lyder det, at de skulle vøre ‘dødseriøse’ i forhold til at kæmpe mod hinanden.

De to rigmænd har udvekslet beskeder på de sociale medier i løbet af de seneste dage. Det er i denne forbindelse, at Twitter-ejer Elon Musk har antydet, at han vil være klar til en ‘kamp i buret’ mod Mark Zuckerberg.

Facebook-stifteren var hurtig til at svare på dette. Og han forsøgte bestemt ikke at slippe for kampen. Tværtimod skrev han blot: ‘Send placering’.

Dette skulle angiveligt have været en hentydning til det nærmest legendariske citat fra UFC-legenden Khabib Nurmagomedov.

Og nu har UFC-præsident Dana White gjort det klart, at der er gode chancer for, at kampen kan blive en realitet. Han kalder det tilmed for en af de største kampe i historien.

UFC-præsidenten kan derfor ende med at fungere som en form for arrangør af kampen, hvis det bliver en MMA-kamp.

“Jeg talte med både Elon og Mark i går aftes. Begge fyre er fuldstændig alvorlige omkring det her,” sagde han til TMZ Sports.

“De sagde begge: ‘Ja, vi gør det’. De vil begge gerne gøre det. Mark Zuckerberg tog fat i mig først og sagde: ‘Er Elon seriøs?’. Og jeg sagde: ‘Jeg ved det ikke. Lad mig spørge ham’. Jeg spurgte ham, og Musk sagde: ‘Ja, jeg er dødseriøs’.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024