UFC Fight Night: Jim Miller skulle kun bruge 23 sekunder mod Jesse Butler

Foto: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Jim Miller skulle ikke bruge mere end 23 sekunder på at besejre Jesse Butler ved ‘UFC Fight Night: Albazi vs Kara-France’.

Jim Miller viste sig fra sin bedste side ved ‘UFC Fight Night: Albazi vs Kara-France’. Her var han i buret med Jesse Butler, som han besejrede på knockout.

At han vandt kampen på knockout, er der som sådan ikke noget særligt ved. Til gengæld blev det gjort på helt særlig manér, hvilket skabte stor begejstring hos de fremmødte tilskuere.

Butler har ikke stor erfaring i UFC. Faktisk var det hans første kamp. Derfor var det også imponerende, at han havde besluttet at acceptere kampen mod veteranen Miller med blot to dages varsel.

På selve aftenen fandt han hurtigt ud af, at han ikke var på niveau med Miller. Kort tid efter, at kampen blev sat i gang af dommeren, blev butler sendt i gulvet med et hårdt slag med venstre fra Miller.

Efterfølgende fik han sat endnu et slag ind, hvilket medførte, at Butler blev slået helt ud. Derfor blev kampen stoppet, og Miller blev erklæret vinder på knockout.

Ikke nok med, at det var endnu en sejr i UFC-regi for Miller, så havde han også andet at juble over. Hans knockout på Butler var nemlig den hurtigste sejr i hans karriere.

Fra kampen blev sat i gang, til den igen var stoppet, efter Butler var blevet slået ud, gik der kun 23 sekunder.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024