UFC-stjerne springer ud efter afslørende video

Foto: Chris Unger/Zuffa LLC

Den kendte UFC-stjerne Jeff Molina har været ‘tvunget’ til at springe ud, efter en video er ham er blevet lækket.

25-årige amerikanske Jeff Molina har afsløret overfor sine fans, at han er biseksuel.

Det er ikke frivilligt, at han har gjort dette, men han har følt sig tvunget til det, efter en privat video er blevet afsløret.

Molina er ikke aktiv i Ultimate Fighting Championship for tiden, da han er blevet suspenderet på grund af anklager i relation til sportsbetting.

Han gjorde det meget klart, at han ikke havde lyst til at afsløre det, da han startede sin tekst med: “Welp. Det her stinker fandme.”

UFC-kæmperen appellerede også til, at han ikke ville have folk til at behandle ham anderledes, efter han har afsløret, at han er biseksuel.

“Jeg har forsøgt at holde mit datingliv privat fra sociale medier,” skrev han på Twitter.

“Jeg har datet piger hele mit liv og undertrykt de følelser, jeg havde gennem gymnasiet, da jeg var på wrestling-holdet, og gennem college, hvor jeg forfulgte MMA. Og selv efter, at en del af drømmen er gået i opfyldelse ved komme med i UFC.”

“Jeg er en ret maskulin fyr, og drilleri og suspekt humor har altid været, som jeg er. Tanken om, at mine venner, holdkammerater og mennesker, jeg ser op, vil se anderledes på mig, endsige behandle mig anderledes, over noget, jeg ikke kan kontrollere, var noget, jeg ikke kunne overskue.”

“Jeg ville gerne være kendt for mine evner og det, jeg har dedikeret de sidste 11 år af mit liv og ikke som den ‘biseksuelle UFC-kæmper’, som jeg er sikker på blot ville blive oversat til ‘homoseksuelle UFC-kæmper’.”

“I sidste ende står jeg ved min karakter, min moral og hvem jeg er som person. Jeg får lige så meget støtte, som jeg bliver hadet/skidt på, og det betyder en masse.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024