UFC-mester holdt skade hemmeligt i mange år

Foto: Chris Graythen/Getty Images

UFC-mester Alexa Grasso har afsløret en dyster hemmelighed. Hun har holdt en skade hemmelig i flere år.

I et nyligt interview valgte UFC-mester Alexa Grasso at dele en mørk hemmelighed.

Efter at have vundet over Valentina Shevchenko, ser det ud til, at Alexa Grasso er i en god periode af sin karriere. Men tingene så helt anderledes ud for blot to år siden.

I et interview med UFC Espanol afslørede hun, at hun rev sit korsbånd over i en kamp mod Maycee Barber i februar 2021. Det kunne være gået helt galt, og det kunne have kostet hende karrieren.

Selvom hun var i stand til at fortsætte kampen, som hun tilmed vandt, vidste hun at noget var galt.

Faktisk havde hun frygt om, at hun havde pådraget sig så alvorlig en skade, at det kunne stoppe hendes karriere i MMA. Det har dog heldigvis vist sig ikke at være tilfældet.

“Det er noget, jeg aldrig har talt om, fordi det ville skade mig. Jeg troede, at jeg aldrig ville blive den samme igen,” sagde Grasso.

“I tredje runde mod Maycee Barber, lavede vi en mærkelig bevægelse efter omtrent to minutter. Mit knæ blev låst fast mod gulvet, og jeg hørte et knæk. Jeg tænkte: ‘Der er noget galt’, og det var selvfølgelig min værste runde.”

Hun forklarede også, at hun var nødt til at blive opereret med det samme. Hun afslørede ligeledes, at der var en helt særlig årsag til, at hun ikke talte om det.

“I den efterfølgende uge blev jeg opereret,” sagde Grasso.

“Jeg sagde: ‘Jeg er nødt til at få det her gjort med det samme’. Jeg vil ikke tale for meget om det. Når du har en skade, der er så slem, så målretter dine modstandere sig bare dit knæ. Derfor forholdt jeg mig tavs og sagde ingenting.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024