UFC siger farvel til 8 kæmpere

Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images

UFC har valgt at sige farvel til otte kæmpere, der ikke har fået forlænget deres kontrakter.

Der er løbende udskiftning i puljen af kæmpere i UFC. Nogle af dem beslutter at stoppe selv, mens andre ikke får forlænget deres kontrakter.

I denne omgang er der tale om otte kæmpere, som ikke kommer til at fortsætte i UFC. Det er dog endnu ikke blevet officielt bekræftet, men ifølge mediet BJPenn er det slut for dem alle.

Lightweight: John Makdessi (18-9 MMA)

Hvis Makdessi forlader UFC, er det slutningen på en 13-årig periode som UFC-kæmper. I denne tid har han blandt andet kæmpe mod Donald ‘Cowboy’ Cerrone, Lando Vannata, Ross Pearson og flere andre.

Bantamweight: JP Buys (9-6 MMA)

‘Young Savage’ har haft en hård periode i UFC, efter at være blevet ekskluderet fra Contender Series i 2020. Den sydafrikanske kæmper har tabt fire kampe i træk, og blev senest slår af Marcus McGhee i august.

Lightweight: Shane Young (13-8 MMA)

Fire nederlag i fire kampe ser ud til at have kostet Shane Young pladsen i UFC. Han har været med siden 2017 og har stået over for kæmpere som Alexander Volkanovski. Gabriel Miranda gav dog ham det fjerde nederlag i træk i sidste måned.

Featherweight: Tucker Lutz (12-4 MMA)

Tucker Lutz forventes også at være fortid i UFC. Han fik debut med en flot sejr over Kevin Aguilar i maj 2021. Men siden da har han tabt tre kampe i træk. Senest tabte han til Melsik Baghdasaryan i juli.

Lightweight: Kamuela Kirk (11-6 MMA)

Kirk vendte retur til UFC i 2021, hvor han vandt over Makwan Amirkhani. Dog har han tabt sine seneste to kampe mod Damon Jackson og Esteban Ribovics. Dette har u ført til, at han er blevet fjernet fra UFC.

Welterweight: AJ Fletcher (10-3 MMA)

‘The Ghost’ forlader UFC med en rekord på 1-3. Fletcher kom gennem Contender Series, men debuterede med to nederlag i træk. Han slog tilbage med en sejr over Themba Gorimbo, men en tabt kamp til Bryan Battle i september har været sidste søm i kisten.

Welterweight: Andre Fialho (16-8 MMA)

Den hårdtslående Andre Fialho er et af de større navne, der siger farvel. Han har stået over for flere store navne, herunder Michel Pereira. Nederlag i de seneste fire kampe til kæmpere som Tim Means har dog fået UFC til at droppe ham.

Lightweight: Carl Deaton (17-7 MMA)

Letvægteren Carl Deaton har også sagt farvel til UFC. Den 33-årige har tabt sine to kampe i UFC, da han har tabt til både Alex Munoz samt Joe Solecki tidligere på året.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024