UFC-stjernen Mackenzie Dern vejes før kamp: Nu er videoen gået viralt

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC

UFC-stjernen Mackenzie Dern formåede at vække en del opsigt ved sin indvejning til UFC Vegas 73.

Den kvindelige UFC-stjerne Mackenzie Dern formåede at tiltrække sig en del opmærksomhed, da hun skulle vejes forud for sin kamp ved UFC Vegas 73.

Det skyldes ikke, at hun hverken udtalte eller opførte sig på en måde, der var kontroversiel. Derimod var det ene og alene på grund af hendes udseende.

En video, den 30-årige amerikaner under indvejningen, er gået viralt på de sociale medier. Blandt andet er den blevet delt på Twitter, hvor mange har kommenteret på videoen.

I mange af disse kommentarer lægges der ikke skjul på, at det er Derns udseende, der især har skabt den store opmærksomhed omkring hende.

Fredag skulle hun vejes forud for din kamp mod Angela Hill og det var her, at den føromtalte video blev optaget. Den blev kort efter delt på de sociale medier, hvor der ikke gik lang tid, før den var gået viralt.

Lørdag aften beviste hun, at det ikke blot er hendes udseende, der er værd at holde øje med. Den 30-årige amerikaner dominerede nemlig Hill i buret, hvorefter hun valgte at udfordre Rose Namajunas til en kamp.

Tilsyneladende har Dern et ønske om at teste sine jiu jitsu-færdigheder mod Rose.

“At kæmpe mod Rose er helt sikkert en prioritet for mig lige nu. Jeg tror, det ville være en fantastisk kamp. En god hovedbegivenhed og en stor test for os begge,” sagde hun efter kampen.

“Når jeg ser hende træne sin jiu-jitsu, tænker jeg, at det ikke bliver en let kamp. Men jeg tror, det kunne blive en fantastisk kamp for publikum og for os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024