Uheldig fan fældet af vildt teeslag fra Jon Rahm

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Den spanske golfstjerne Jon Rahm ramte ved et uheld en tilskuer under US Open torsdag.

Jon Rahm har tidligere lavet sjov med, at golfbolde kan være farlige projektiler. Det sagde han, da han blev spurgt om, hvad han ville gøre, hvis demonstranter forstyrrede turneringen.

Hvad han sandsynligvis ikke havde regnet med var, at hans profeti skulle blive til virkelighed torsdag.

Ganske vist var der ikke tale om en demonstrant, men derimod en uheldig tilskuer, der blev ramt af hans teeslag på 12. hul. Bolden ramte den uheldige tilskuer i hovedet, inden den landede i en bunker. Det skriver Reuters.

Rahm havde meget svært ved at skulle spille sin bold videre fra stedet. Han måtte derfor spille bolden baglæns, men naturligvis var han først henne hos den uheldige tilskuer.

Den spanske golfspiller talte med tilskueren i flere minutter, inden han begav sig videre. Tilskueren var ved bevidsthed, og fik en signeret handske, inden Rahm gik videre.

Lægerne tilså den ramte tilskuer, mens Rahm fortsatte sit spil på banen. Det endte med, at han måtte tage til takke med en bogey på 12. hul.

Just Stop Oil-demonstranter har ifølge Reuters truet med at målrette turneringen på Royal Liverpool. Det har de allerede gjort ved flere andre sportsbegivenheder, herunder Wimbledon.

Spillere er blevet rådet til ikke at tage loven i egen hånd, hvis demonstranter løber ind på banen. Men Rahm sagde før turneringen, at han ikke havde læst notatet.

“Jeg har et ry, så jeg håber ikke, de finder mig på et dårligt hul,” jokede Rahm i denne uge.

“De har måske mere plads til at løbe rundt og gøre, hvad de skal gøre, Men jeg kan forsikre dig om, at du ikke ønsker at blive ramt af en golfbold.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023