Ung dansk Serie A-spiller under kniven for træthedsbrud

Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Julius Beck har vist en flot udvikling på det seneste, men nu er han løbet ind i et tilbagefald.

Efter en tid, hvor han har haft fart på sin karriere, er den 18-årige Julius Beck løbet ind i en stopklods. Han har nemlig været under kniven.

I et opslag på det sociale medie Instagram skriver han, at han er blevet opereret i foden.

“Efter en måned med tålmodig venten på, at et træthedsbrud i min fod skulle hele korrekt, er vi nået til enighed om, at en operation var nødvendig. Det hele gik godt takket være de fantastiske læger,” skriver han.

Han fortæller også, at han nu vil have fokus på sin genoptræning. Målet for den unge dansker er nemlig at nå at blive klar til træning forud for den nye sæson.

“Nu vil jeg arbejde hårdt i genoptræningen for at sikre, at jeg vil være 100 procent klar til træningen forud for næste sæson,” skriver han.

I denne sæson fik Beck sin debut i Serie A i en alder af blot 17 år. Det skete, da han blev sendt på banen for Spezia i en kamp mod Lazio.

Han har i flere uger haft problemer med sin fod. Det var grunden til, at han måtte U18-landsholdsspilleren også droppe to landskampe mod Tyskland i maj.

Ydermere har han ikke været udtaget til Serie A-kampene på det seneste, hvilket han ellers har været stort set hele året.

“Det var ikke denne måde, jeg ville slutte min første sæson på seniorniveau hos Spezia. Men det vil ikke overskygge, at jeg altid vil huske min første sæson her som noget helt specielt. Jeg glæder mig til at komme tilbage og gøre, hvad jeg elsker mest for Spezia og Danmark,” skriver han også.

Spezia har i denne sæson kæmpet for at holde sig i Serie A. De befinder sig i skrivende stund på den rette side af nedrykningsstregen. De har tre kampe tilbage i denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024