Utilfreds med Rasmus Højlund: ‘Respektløst og uacceptabelt!’

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Rasmus Højlund har formået at gøre sig til en upopulær mand i San Marino.

Selvom Rasmus Højlund faktisk var en af de få danske spillere, der leverede en flot kamp, er han ikke blevet populær i San Marino. Tværtimod er det ikke pæne ord, han har fået med på vejen.

Efter at have bragt Danmark i front med 1-0, måtte han se til, mens der blev udlignet til 1-1 kort tid efter.

Heldigvis besluttede landstræner Kasper Hjulmand at sende Yussuf Poulsen på banen. Han fik bragt Danmark i front efter 70 minutter, og denne føring holdt de hjem.

Efter kampen har Rasmus Højlund fået stor kritik Filippo Fabri. Han endte selv i karambolage med den unge dansker efter Yussuf Poulsens scoring.

“Efter fejringen (af målet, red.) fejrede han det ved, at han gav tegn til, at vores hold skulle holde kæft. Det forventede vi ikke af så stor en spiller, det er et af de største talenter i europæisk fodbold,” sagde Filippo Fabri efter kampen ifølge B.T.

“De behøver ikke sige sådan noget til semiprofessionelle fodboldspillere som os, det forventede jeg ikke af ham. Det var respektløst.”

Han var ikke ene om at have denne holdning, for San Marino-spiller Simone Franciosi var heller ikke tilfreds med Rasmus Højlunds ageren.

Han har gjort det klart, at han og flere andre har mistet respekten for den unge angriber. De havde nemlig ikke forventet, at han kunne finde på at opføre sig på denne måde.

Selvom han også roste Rasmus Højlund for sit spil i kampen, så blev hans opførsel efter 2-1-målet kaldt for ‘uacceptabel’.

Den danske stjerne har selv afsløret, at flere af spillerne var efter ham i løbet af kampen. Blandt andet skulle de være kommet med flere trusler. På et tidspunkt skulle en af San Marino-spillerne have sagt, at han ville ‘smadre ham’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024