Uventet forskel på Magnussen og Hülkenberg i Haas-racer

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Nico Hülkenberg har fået en noget bedre start på Formel 1-sæsonen, end hans danske holdkammerat, og det var ikke ventet.

I lørdagens kvalifikation i Bahrain sikrede Hülkenberg sig en plads i Q3 i sit første løb som Haas-kører, og starter derfor løbet på en 10. plads.

Knap så godt gik det for danske Kevin Magnussen, der starter på en 17. plads, og derfor er syv pladser bag sin holdkammerat i søndagens løb.

“Det fungerede ikke helt på min side af garagen,” indrømmede Magnussen ifølge mediet The Race efter kvalifikationen.

“Siden FP2 har jeg ikke rigtig været i stand til at finde rytmen, og så tabte jeg et par tiendedele med (Sergio, red) Perez ved det sidste hjørne.”

“Og når det er så tæt, betyder det, at det er slut og ude af Q1.”

Hertil sagde Magnussen også til The Race, at det endnu ikke helt er lykkedes ham at finde rytmen med den bil, som han skal køre i, i denne sæson.

“Det ser det ud til. Jeg vil prøve at arbejde på min side og finde det rette setup,” lød det fra Magnussen, da han blev spurgt om, hvorvidt han og Hülkenberg kræver forskellige ting fra bilens setup.

Til trods for, at Hülkenberg kom godt fra start med en 10. plads i kvalifikationen, gjorde han det klart, at det er løbet, der er vigtigst.

“Lørdag er lørdag. En god kvalifikation er rart at have i tasken, men det handler om i morgen,” sagde han.

“Jeg forventer et hårdt, udfordrende løb i morgen.”

“Over en omgang er vi helt klart med i kampen. Vi er konkurrencedygtige, selvom det er tæt. Det afhænger også virkelig af, hvordan en kører producerer omgangene.”

“Jeg er interesseret og nysgerrig for i morgen, hvad der kommer til at ske, og hvordan det kommer til at gå.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024