Uventet split fra Angela Cullen: Nu taler Lewis Hamilton ud

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Lewis Hamilton har forklaret, hvordan han har udfyldt tomrummet efter Angela Cullen, der forlod sit job efter Saudi-Arabiens Grand Prix.

Den britiske racerkører Lewis Hamilton har talt ud om, hvordan han har udfyldt det tomrum, der er blevet udfyldt efter fysioterapeut Angela Cullen forlod sit job.

Cullen var en del af Hamiltons inderkreds i næsten syv år, men hun forlod sit job efter Saudi-Arabiens Grand Prix. Dengang hævdede Toto Wolff, at den britiske verdensmester ‘ledte efter forandring’.

Rollen er nu blevet delt mellem to fysioterapeuter, men en stor del af indercirklen omkring Hamilton er fortsat den samme, siger han.

“Jeg har valgt en lidt anderledes løsning. Angelas rolle er delt mellem to personer. Resten af mit hold er det samme,” sagde Hamilton ifølge RacingNews365.

“Den løsning, jeg har lige nu, er fantastisk. En af fyrene, Steve, har været med mig siden mit første løb hos McLaren. Han fulgte med mig hertil som tekniker, og har siden fået andre roller.”

“Weekenderne er så travle, så man får kun en lille snak i garagen, men nu er vi på en mere spændende rejse sammen.”

“Derudover arbejder jeg sammen med en anden om min træning – Kylie. Så har jeg Santi her, og jeg har Penni. Jeg har fantastisk støtte omkring mig.”

Hamilton har også forklaret, at han stadig er i kontakt med Cullen. Han har endda hævdet, at de er i færd med at planlægge deres ‘næste store eventyr’ sammen, hvilket han håber potentielt kan være at bestige Mount Everest.

“Ange (Angela Cullen, red.) og jeg talte sammen den anden dag. Vi holder kontakten ret konsekvent,” sagde han.

“Vi vil altid være en del af hinandens liv. Vi ser altid frem til det næste store eventyr, uanset om det er faldskærmsudspring, at bestige Mount Everest sammen på et tidspunkt – sandsynligvis, men hvem ved.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024