Været gennem en hård periode: Nu taler Mikkel Hansen ud

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Mikkel Hansen har været sygemeldt med stress siden februar. Derfor har han heller ikke været på banen i denne periode.

Efter sit skifte til Aalborg Håndbold har Mikkel Hansen været inde i en svær periode. Det medførte, at han i februar blev sygemeldt med stress.

Det har betydet, at den danske håndboldstjerne ikke har været i aktion siden da. Og nu står det klart, at han heller ikke kommer i aktion lige foreløbig.

I en pressemeddelelse har Aalborg Håndbold meldt ud, at han ikke kommer i aktion i denne sæson.

I samme ombæring fortæller håndboldklubben, at han er i bedring. Alligevel er der ingen chance for, at han når at vende retur til truppen, inden sæsonen er overstået.

Den 35-årige håndboldspiller vil så småt begynde sin egen genoptræning. Hans mål med træning, er at være klar til at gøre comeback efter sommerpausen.

I pressemeddelelsen afslører han, at han har været gennem en hård periode. Derfor har han også været nødt til at trække stikket for en stund.

“Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver,” siger Mikkel Hansen.

“Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker.”

Sidste år satte Mikkel Hansen et sidste punktum for sit ophold i franske Paris Saint-Germain. Her spillede han i 10 år, inden han besluttede sig for at vende retur til Danmark.

I sommeren 2022 skrev han derfor under på en aftale med Aalborg Håndbold. Siden sit skifte retur til dansk håndbold, har han spillet 30 kampe og bidraget med 169 scoringer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024