Veltrænet Wimbledon-wildcard er søn af ballerina og spiser lige så meget som verdens stærkeste mand

Foto: Michael Regan/Getty Images

Jan Choinski er værd at holde øje med ved Wimbledon, hvor han særligt gøre sig bemærket med sin fysik.

Jan Choinski har en polsk far og en engelsk mor, men er født i Tyskland. Den 27-årige tennisspiller, der er nummer 164 i verden, spiller under britisk flag. Han er med i år med i Wimbledon for første gang.

Indtil videre har det vist sig at være en succes, da han har spillet sig frem til anden runde med en sejr over Dusan Lajovic i fire sæt.

Foto: Instagram

I et interview med Muscle and Health har han udtalt sig om, hvordan han er nået til, hvor han er.

“Jeg træner virkelig hårdt for at gøre mine drømme til virkelighed. En typisk dag inkluderer en lang opvarmning med lidt mobilitetsarbejde og hastighedstræning,” sagde han.

“Så starter vi første tennissession på omtrent to timer. Derefter holder vi frokostpause og klarer endnu en trænings- og tennissession om eftermiddagen.”

“Med hensyn til kosten, så forsøger jeg at nå et dagligt mål på 5.500 kalorier. Jeg spiser mange kulhydrater, men holder det sundt. I øjeblikket forsøger jeg at reducere mit indtag af gluten og mælkeprodukter for at se, om det gavner min præstation og restitution.”

Foto: Instagram

Dette betyder, at tennisspilleren ifølge talkSPORT har det samme kalorieindtag som verdens stærkeste mand Mitchell Hooper.

Choinski har desuden indrømmet, at han drømmer om at kunne spille mod Novak Djokovic.

“Jeg ville elske at spille Novak Djokovic,” sagde han.

“Han er en fantastisk mester og bevarer en stærk og uafhængig tankegang på trods af udbredt kritik af hans meninger. Novak formår altid at kæmpe tilbage. Han viser en utrolig vilje til at opnå det umulige.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024