Verden går amok over 12-årig ‘Mini Hulk’

Foto: Instagram

Folk verden over er blevet både overraskede og forfærdede over at se en blot 12-årig drengs træningsrutine.

En 12-årig bodybuilder har fået navnet ‘Mini Hulk’ på grund af sin intense træningsturine. Han starter sin rutine kl. 05.30 om morgenen, hvor han løber og laver mavebøjninger.

Den unge dreng, hvis navn er Cauzinho Neto og er fra Salvador i Brasilien, spiser derefter morgenmad, inden han går i skole.

Når han kommer hjem, laver han sine lektier, inden han går i gang med dagens anden træning. Her gennemfører han en komplet CrossFit-session med en varighed på 2,5 timer, hvorefter han går i seng senest kl. 21, skriver The Sun.

Foto: Instagram

Cauzinho, der kan dødløfte næsten tre gange sin egen vægt, begyndte at gå op i bodybuilding, da hans far Carlos Pitanga Filho tog ham med i et fitnesscenter i 2021.

I dag har han mere end 265.000 følgere på Instagram, hvor han deler videoer af, at han laver dødløft, squats, bænkpres og meget andet.

Cauzinhos stolte far har udtalt, at hans søn besluttede at slutte sig til en klasse af ældre teenagere i centeret Crossfit Oxente, efter at have opgivet fodbolden.

“Han plejede at være vild med fodbold, men så ville han vide alt om CrossFit,” sagde han.

“Vi aftalte, at han skulle træne i ferien fra slutningen af skoleåret frem til begyndelsen af næste skoleår.”

“Men med 15 dages træning, med øvelser tilpasset hans alder og fysiske form, var Cauzinho allerede i stand til nemt at udføre bevægelser, som elever, der havde trænet i flere måneder, ikke engang kunne gøre.”

Foto: Instagram

Cauzinho lærte hurtigt en række teknikker og formåede at styrke sine muskler. Han deltog endda også i et vægtløftningsmesterskab i Salvador, hvor han blev nummer tre.

Den unge dreng spiller nu fodbold for sjov, og har sit eget hold bestående af en træner, læge, fysioterapeut og ernæringsekspert.

“Jeg har dyrket sport, siden jeg var 10 år, og det har ikke hæmmet min vækst. I dag er jeg 1,91 meter høj,” sagde Carlos.

“Men selvfølgelig har vi denne bekymring, og Cauzinho har et hold af specialister til at forudse eventuelle problemer og justere hans træning.”

“I det år og fire måneder, siden han begyndte at træne, er han vokset omkring 13 centimeter, hvilket forventes for hans aldersgruppe.”

Hans forældre insisterer på, at han ikke bruger sine weekender på træning. Hans stolte far sagde, at Cauzinho vejer 37 kg og kan dødløfte 92 kg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CAUZINHO ?? (@cacauzinho_neto)

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024