Verdens rigeste atlet: Tennisstjerne har flere penge end Michael Jordan

Foto: Robert Prange/Getty Images

Det er ikke Michael Jordan, der er den rigeste atlet i verden, selvom mange tror det. Derimod er det tennisstjernen Jessica Pegula.

Der er mange, der tror, at det er NBA-ikonet Michael Jordan, der er at finde helt i toppen på listen over de rigeste atleter i verden, men det er faktisk ikke tilfældet.

Ud fra data fra Forbes og Celebrity Net Worth, er der blevet lavet en liste over de 30 rigeste atleter i verden, hvor Jordan befinder sig helt i toppen.

Ifølge Express er det dog ikke helt sandt, da denne liste ikke har medtaget tennisstjernen Jessica Pegula, der har en enorm formue.

Faktisk har hun en formue, der er cirka tre gange så stor som Jordans, men den stammer dog ikke fra hendes karriere som tennisspiller, hvor hun samlet set har vundet 7,2 mio. dollar.

Derimod stammer hendes enorme formue fra hendes far, Terry Pegula, der har en formue på 6,8 mia. dollar (ca. 46 mia. kr.), og derfor står hun til at arve et ganske betydeligt beløb på et tidspunkt.Hendes far er forretningsmand og ejer blandt andet NFL-holdet Buffalo Bills, som han købte i 2014.

Jessica Pegula har også vist, at hun selv har interesse i forretning, da hun blandt andet har skabt sin egen hudplejeserie, der har fået navnet Ready 24.

Derudover var hun og hendes søster Kelly også involveret i opstarten af Health Scratch i 2016, som var en fødevarevirksomhed, der blandt andet drev en foodtruck i Buffalo, men denne er sidenhen blevet lukket.

Jordan, som er den rigeste atlet i verden, som selv har skabt sin formue, har ifølge Forbes en formue på 2,2 mia. dollar, hvilket svarer til godt og vel 15 mia. kr.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024