Verstappen med usædvanlig udtalelse om Hamilton: ‘Folk vil begynde at hade mig’

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

Max Verstappen har gjort sig bemærket med en særlig udtalelse om Lewis Hamilton, som han mener mangler en bestemt egenskab.

Max Verstappen mener, at der er et særligt område, der giver ham en fordel i forhold til rivalerne. Den dobbelte verdensmester har ofte overrasket ved at opfange små detaljer over teamradioen. Det kunne f.eks. være en telefon, der ringer, hvilket han gjorde i Spaniens Grand Prix.

“Jeg kan godt lide at tro, at det at have ekstra kapacitet, er en stor fordel i Formel 1. Du kan ikke træne den slags. Der er kun nogle få kørere, der har det,” sagde han til The Sunday Times.

Da han blev spurgt, om andre kørere i feltet har denne egenskab, pegede han ikke på Hamilton.

“For mig er det klart Fernando (Alonso, red.). Jeg kan mærke, at han opfanger småting på den måde, han opererer i bilen. Det viser en ekstra kapacitet. Han kører stadig til grænsen, men fokuserer også på andre ting,” svarede han.

Det er kommet til udtryk ved, at han har givet holdkammerat Lance Stroll gode råd over radioen. Blandt andet har han ofte givet ham råd i forhold til hans strategi.

“Man taler med ingeniøren, men jeg kan også høre en Ferraris pitstop. Jeg spurgte: ‘Box’ede de? Jeg kunne høre det over radioen’,” siger Verstappen.

“Men hvis du er fuldt fokuseret på din kørsel, vil du sandsynligvis ikke opfange det, da du er fuldt fokuseret på hans stemme.”

Da han blev spurgt om han mener, at Hamilton er på samme niveau som Alonso i denne sammenhæng, svarede han kontant.

“Nej. Fernando skiller sig mere ud på det punkt. Folk vil sandsynligvis begynde at hade mig for at sige det, men det er bare sådan, jeg ser det,” lød svaret.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024