Verstappen om ‘prinsesse George’: Jeg gør dette efter tre omgange

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappen var bestemt ikke glad for George Russell efter deres sammenstød i lørdagens Formel 1-sprintløb.

Max Verstappen var overrasket over, at George Russell forsøgte sig med en overhaling på første omgang af sprintløbet i Baku.

Der var tale om en længere overhaling, der strakte sig over flere sving.

Først forsøgte han sig med en overhaling i sving 2, hvor der var kontakt mellem de to biler. Herefter fik han færdiggjort sin overhaling i sving 3, hvor Verstappen havde en mindre kontakt med barrieren.

Efterfølgende har Russell udtalt, at han var overrasket over, at Verstappen gjorde så ihærdigt et forsøg på at forsvare sin position, fremfor blot at lukke ham forbi.

Dette har fået Verstappen til at tage til genmæle, og har i denne forbindelse kaldt den unge Mercedes-kører for ‘prinsesse George’.

“Er det ikke tilladt at forsvare sig, fordi prinsesse George er der? I sidste ende er det også hans problem,” lød det fra Verstappen ifølge RacingNews365.

Den hollandske racerkører udtalte også, at de store forskelle på de to Formel 1-biler, at det var unødvendigt for Russell at forsøge sig med overhalingen.

“Tingene kan gå galt meget hurtigt, så der er ingen grund til at tage store chancer. Jeg kører alligevel nemt forbi ham efter tre omgange, så det giver ikke meget mening,” sagde Verstappen.

“Alle har ret til deres egen mening og syn på sagen, men jeg mener, at jeg gav ham plads, og så skulle jeg bare have taget det sving normalt.”

“Sommetider kan det ske, at hjulene har kontakt. Det er ikke ideelt bagefter, men laver du et hul på en anden bil, er det lidt mere, end bare lidt kontakt mellem hjulene.”

Han blev også spurgt om, hvad han ville gøre, hvis rollerne havde været omvendt, hvortil han igen langede ud efter Russell.

“Jeg har ingen idé om, hvad jeg ville gøre, men han ville sandsynligvis forvente, at jeg bremser og siger: ‘Vær sød at køre forbi’, men det kommer bestemt ikke til at ske,” svarede han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024