Verstappen påpeger Red Bulls ‘svaghed’ – ønsker den forbedret til 2024

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Selvom Red Bull og Max Verstappen har domineret i denne sæson, mener han, at der er plads til forbedringer.

Max Verstappen har afsløret, at Red Bull har en klar svaghed, som han ser som holdets største. Derfor ønsker han naturligvis at få den udbedret til næste sæson.

Den hollandske stjerne har dog haft stor succes, til trods for denne ‘svaghed’. I denne sæson blev det til en sejr i 19 ud af 22 løb. Og havde det ikke været for Carlos Sainz’ sejr i Singapore, ville Red Bull have vundet alle 22 løb.

RB19 viste sig at være overlegen på stort set alle baner. På flere af gadebanerne var den dog ikke så god, som Red Bull havde håbet på. Det viste sig blandt andet i Singapore, hvilket var en fordel for Ferrari og Sainz.

Derfor er Verstappen også overbevist om, at der stadig er arbejde at gøre. Det gjorde han klart, da han blev spurgt, om der var nogle svagheder i RB19.

“Vi har kendskab til vores svagheder i bilen. Det er det, vi vil forsøge at arbejde på. Selvfølgelig vil vi også forsøge at gøre vores styrker endnu stærkere,” sagde han ifølge RacingNews365.

Den hollandske racerkører mener, at det særligt er i sving, hvor hastigheden er lav, at RB19 har brug for en forbedring. Sådanne sving er der ofte mange af på gadebaner, og det er en ulempe for Red Bull.

“Se på vores løbsweekend i Singapore. Generelt synes jeg, at vi kæmper lidt mere på badebaner, herunder i Vegas,” sagde Verstappen.

“Lav hastighed er bestemt ikke vores stærkeste side i bilen. Det gælder også bump og curbs. Så det er bestemt et stort område, hvor vi kan forbedre os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024