Victor Wembanyama stopper Phoenix Suns med 38 point

Foto: Christian Liewig - Corbis/Corbis via Getty Images

NBA-stjernen Victor Wembanyama var altafgørende for San Antonio Spurs, da de vandt over Phoenix Suns.

Den franske stjerne Victor Wembanyama stod for at score intet mindre end 38 point i Spurs’ kamp mod Suns. Især i fjerde quarter viste han sig frem, og hjalp derfor med at hive sejren i land.

Da kampen var slut, stod der 132-121 til Spurs på tavlen. En stor del af dette var Wembanyamas fortjeneste, da han – som angivet – lavede 38 point.

Efter kampen fik han stor ros af Suns-stjernen Devin Booker, der kaldte ham for et ‘utroligt talent’.

“Jeg prøver bare at finde ud af, hvad han er, fordi vi aldrig har set ham før,” sagde han til ESPN.

“Vi har spillet mod ham tidligt på sæsonen. Forhåbentlig kan vi lave nogle justeringer for at gøre det sværere for ham, næste gang vi spiller mod ham.”

“Men han har en fordel ved at være 2,24 meter høj, og være i stand til at skyde over alle. Vi skal bare finde forskellige måder at gøre det svært for ham på.”

Det var kun den femte NBA-kamp, som Wembanyama spillede. Han leverede i alt 20 point i første halvdel af kampen, hvor Spurs var foran med 75-55.

Den 19-årige begyndte derefter for alvor at vise sig frem. Han hjalp med at få bragt stillingen tilbage til 116-116, hvorefter Spurs begyndte at trække fra.

Efter kampen udtalte han sig om det at være manden, der tog ansvar på det afgørende tidspunkt. Havde han ikke gjort det, var det næppe endt med en sejr til Spurs.

“Nogen er nødt til at gøre det. I morgen bliver det en af mine holdkammerater,” sagde han ifølge The Straits Times.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024