Video: Miami Heat-maskot indlagt efter Conor McGregor-stunt går galt

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Et stunt, der involverede Miami Heat-maskotten Burnie og UFC-stjernen Conor McGregor, endte med at gå galt.

Det så ud til blot at være en del af det store show, da UFC-stjernen Conor McGregor slog Miami Heat-maskot Burnie i gulvet. Det skete i forbindelse med fredagens Game 4 i NBA Finals.

Ifølge MMAJunkie har det efterfølgende vist sig, at det hele åbenbart ikke var spil for galleriet.

I et aftalt stunt mellem parterne, der skulle bruges til at promovere McGregors TIDL Sport-produkter, slog han maskotten to gange. Den ene gang stod maskotten oprejst, mens det andet slag blev sat ind, mens den lå ned.

Efterfølgende blev maskotten Burnie trukket væk fra banen ved sine fødder, for på den måde at afslutte deres indslag.

Ifølge The Athletic har det vist sig, at slagene åbenbart har ramt manden ind i maskotten rent. Det har nemlig medført, at han blev sendt på hospitalet.

Manden blev først indlagt, men blev senere sendt hjem med smertestillende medicin. Der er ikke blevet frigivet yderligere informationer om dette. Desuden har Miami Heat heller ikke udtalt sig om sagen.

34-årige McGregor har endnu ikke en ny kamp i kalenderen, men der er lagt op til, at han vender retur til UFC i en kamp mod Michael Chandler. Han og Chandler er tilknyttet som trænere i ‘The Ultimate Fighter 31’.

Den irske MMA-stjerne har ikke været i kamp, siden han i juli 2021 måtte trække sig fra en kamp mod Dustin Poirier med et brækket ben.

Miami Heat kan mandag bliver slået ud af NBA Finals, da de er bagud med 3-1 i serien mod Denver Nuggets.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024