Vikings frygter at quarterback Kirk Cousins har pådraget sig alvorlig skade

Foto: X

Minnesota Vikings har en stor frygt for, at quarterback Kirk Cousins har pådraget sig en alvorlig skade.

Minnesota Vikings-quarterback Kirk Cousins kan potentielt have pådraget sig en meget alvorlig skade. I værste fald kan der være tale om, at hans sæson er slut.

Da Vikings søndag eftermiddag lokal tid vandt 24-10 over Green Bay Packers, blev han kørt ud fra banen. Efter kampen udtalte cheftræner Kevin O’Conell, at de frygter, at han har fået en skade i sin akillessene.

Han skal derfor undersøges nærmere, og i denne forbindelse vil der blive udført en MRI-scanning. Hvis det viser sig, at der rent faktisk er tale om en skade i akillessenen, vil det være slutningen på hans sæson.

Cousins pådrog sig sin skade tidligt i fjerde kvartal på Lambeau Field, hvor han blev tacklet af Kenny Clark, som tvang ham ned. Det var dog ikke selve tackling, der endte med at skade ham. Det var derimod sket allerede inden.

Da Cousins rejste sig op, kunne man se, at han ikke havde det godt. Han begyndte nemlig at humpe ud til sidelinjen, hvilket han gjorde uden at lægge vægt på sit højre ben.

Den 35-årige NFL-stjerne formåede selv at komme ud til bænken, men herfra blev han kørt væk fra banen, efter at have taget sin højre sko af. Derfor stod det også klart, at han ikke var i stand til at fortsætte kampen. Han blev derefter afløst af rookie Jaren Hall.

Der er en forventning om, at Vikings vil melde noget ud om Cousins’ tilstand, når han har gennemgået de planlagte undersøgelser. Her kommer de sandsynligvis også med et estimat på, hvor længe han er ude.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024