Vild bødekassetur: Sindssygt mange mennesker flyves ind til festival

Foto: Pablo Morano/MB Media/Getty Images

Hvidovre-truppen kan se frem til at fejre deres triumf med manér, da hele holdet skal på en tur til Split i Kroatien.

Når man har leveret en triumf i den skala, som Hvidovre har formået at gøre i denne sæson, så er der grund til at fejre det. Og det har hele truppen i den danske klub planer om at gøre.

Hvidovre har nemlig sikret sig oprykning til Superligaen, hvorfor de i næste sæson kommer til at spille i Parken og på Brøndby Stadion.

Det er noget helt andet, end de er vant til. Det er nemlig første gang i 26 år, at den danske klub kan bryste sig af en plads i den bedste danske liga.

Filip Djukic, der er førstemålmand i Hvidovre, har afsløret, at deres store triumf skal fejres inden længe. Det har han fortalt om i Ekstra Bladets podcast ‘Sladderligaen’.

Han afslørede nemlig, at når de søndag har spillet sæsonens sidste kamp, står den på en tur med hele holdet. Og det er en tur, som den 23-årige målmand ser meget frem til.

I løbet af sæsonen er der nemlig blevet spyttet en del penge i bødekassen, hvilket åbenbart har været tilstrækkeligt til at betale en tur til Split i Kroatien.

“Sidste år var vi på bødekassetur i Barcelona hele holdet. I år skal vi til Split. Vi rejser på onsdag. Det bliver også vildt, tror jeg,” sagde han.

Han forklarede også, at de alle er blevet bedt om at møde op i et særligt kostume i lufthavnen. Ydermere afslørede han også, at der er ‘sindssygt mange’, der bliver fløjet til Split.

“Vi skal alle møde op i hawaiikostumer i lufthavnen. Den dårligst udklædte får straf, og vi skal på en festival dernede. Jeg aner ikke, hvordan det bliver, men jeg har hørt, at der bliver fløjet sindssygt mange mennesker ind,” fortsatte han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024