Vilde rygter omkring Mikkel Hansen

Foto: Shutterstock

Mikkel Hansen er blevet hovedperson for vilde rygter.

For nylig har den tunesiske håndboldjournalist Ramzi Ben Taher meldt om interesse for Mikkel Hansen i Saudi-Arabien, skriver Ekstra Bladet.

Journalisten melder, at kræfter i det olierige land er villig til at smide en stor sum penge på bordet for hans underskrift. Angiveligt skulle de være klar til at betale seks millioner dollars, hvilket svarer til 40,5 millioner kroner.

Det er et meget højt beløb i håndbold, men tallet blegner ved siden af de beløb, som landets fodboldklubber har kastet efter spillere på det seneste.

Jan Larsen, der er administrerende direktør i Aalborg Håndbold, fortæller dog, at de ikke har modtaget konkret bud. Derfor er interessen fra Saudi-Arabien måske ikke helt reel.

Ekstra Bladet mener dog at vide, at buddet skulle komme fra et konsortium bag flere klubber i landet.

Dette konsortium skulle have tilbudt Mikkel Hansen en lukrativ kontrakt, og have givet ham lov til selv at afgøre, hvornår han vil tiltræde. Det kan derfor udskydes til næste sommer.

Den saudiarabiske klub Al Safa offentliggjorde i sidste uge, at de havde hentet portugisiske André Gomes i tyske Melsungen. Han har fået en årsløn på 6,7 millioner kroner, hvilket er markant mere, end han blev betalt i Bundesligaen.

Ifølge Ramzi Ben Taher er interessen i Mikkel Hansen reel, men det handler i høj grad også om at gøre opmærksom på ligaen. På denne måde kan de gøre det mere interessant for både fans og spillere i Europa.

Derfor er det heller ikke sikkert, at det faktisk ender med noget konkret.

“De forsøger at gøre landet til centrum for al opmærksomhed og derigennem tilegne sig sportsbegivenheder. De har de finansielle og logistiske midler til det,” siger Ramzi Ben Taher til Ekstra Bladet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024