Vingegaard ønsker ikke at sende signaler inden Tour de France

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Jonas Vingegaard ønsker ikke at sende et signal forud for Tour de France. Det betyder dog ikke, at han ikke vil vinde Critérium du Dauphiné.

Jonas Vingegaard har ikke planer om at bruge en eventuel sejr i Critérium du Dauphiné som en skræmmekampagne. Selvom det ikke er et mål i sig selv, ønsker han alligevel at vinde.

Det har han ifølge Feltet.dk fortalt på et pressemøde forud for det franske løb.

“Jeg vil gerne vinde, men ikke for at sende et signal. Jeg vil gerne vinde løb, og jeg vil gøre det så godt, som jeg kan,” sagde Vingegaard på pressemødet.

Generelt har Jonas Vingegaard ikke samme fokus på Critérium du Dauphiné, som han har på Tour de France.

Derfor indikerer han også, at det er sidstnævnte, der vil blive prioriteret af ham. Ydermere fik han også slået fast, at han blot ser sin deltagelse i Critérium du Dauphiné som en forberedelse til Tour de France.

“Jeg vil sige, at den hedder 90-10 til Touren. Måske endda 100-0. Dauphiné er kun forberedelse. Det er træning, men det er altid fedt at køre løb og vinde. Jeg tænker helt klart på Touren,” lød det fra ham.

Selvom han bruger løbet til at forberede sig, betyder det ikke, at man kan forvente samme form i de to løb. Derfor mener han heller ikke, at man skal have for meget fokus på, hvilket resultat, han ender med at levere.

Han afslørede også, at han føler sig i bedre form, end han gjorde sidste år. Derfor kan det ikke udelukkes, at den danske stjerne kan ende med at stå øverst på podiet i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024